LEVERINGSVOORWAARDEN

Levering en levertijd

De levertijd van maatwerkkozijnen varieert van 4 tot 8 werkweken na akkoord/aanbetaling. Dit is onder voor behoud. Bij sommige kozijnen, drukke periodes of grotere opdrachten kan een langere levertijd gelden.

Als je de kozijnen sneller nodig hebt, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Wij adviseren om de kozijnen op een andere dag te monteren dan dat ze geleverd worden. Bruins In Hout is niet aansprakelijk voor eventuele kosten als het kozijn niet op tijd geleverd kan worden.

Levering inclusief transport geschiedt op het offerteadres. Als de levering op een ander adres plaats moet vinden dan het offerteadres / factuuradres dien je dit duidelijk te vermelden.

Bezorgen

Wij bezorgen onze kozijnen door heel Nederland (m.u.v. De Waddeneilanden), vanaf €100,- excl. BTW, dit geldt voor een levertijd van 4-8 weken. Voor de provincies Zeeland en Limburg geldt een toeslag van 75,- excl. BTW.

Wil je dat we de kozijnen binnen 4 weken leveren, dan rekenen we een toeslag.

Het kan zijn dat we glas rechtstreeks door onze leverancier laten leveren. Als het geen spoed is rekenen we hier geen extra kosten voor. Het kan wel zijn dat de bezorging van het glas op een andere dag gebeurd dan dat de kozijnen geleverd worden.

Bij het bezorgen van de kozijnen en het glas gaan wij er vanuit dat er minimaal 1 persoon aanwezig is die de bezorger kan helpen bij het afladen. We nemen een aantal dagen voor levering contact met je op om te overleggen in wel tijdvak van de dag we de levering kunnen doen.

Je dient zelf te zorgen voor een plek waar de kozijnen en het glas kunnen staan. We leveren de kozijnen en het glas niet op bok.

Maatwerkproducten
Alle kozijnen die Bruins In Hout levert zijn maatwerkproducten. Om deze reden kunnen ze niet geretourneerd worden. Dit geldt ook voor voorraad kozijnen.

GARANTIEVOORWAARDEN 

Op de kozijnen, ramen, deuren, hang- en sluitwerk en glas zit 2 jaar garantie.

Met de volgende uitzonderingen:

  • Onbehandelde/ongegronde kozijnen

  • Kozijnen die als bouwpakket geleverd worden

  • Kozijnen die niet binnen 6 maanden 2 keer afgelakt zijn.

  • (Draai)deuren breder dan 1100 mm en/of hoger dan 2500*

  • (Draai)deuren met enkele dorpel met een totale oppervlakte >2,15 m2*

*M.u.v. Multiplexdeuren en schuifdeuren.

Ongemonteerde kozijnen dienen droog opgeslagen te worden.

Kozijnen moeten vakkundig geplaatst te worden.

Glas moet ‘geschoord’ in draaideuren of -ramen geplaatst worden.

Deuren en ramen mogen 8 mm in het vlak krom of scheluw zijn.

Kozijnen en deuren worden door Bruins In Hout met zorg vervaardigd en bewerkt. Hout is een natuurproduct en kan haarscheurtjes, dikteverschil, iets krom zijn of kleurverschil bevatten. Dit valt niet onder de garantie.

Garantievoorwaarden gelden niet buiten Nederland.